Ideari

 • El nostre projecte es fonamenta sobre els principis d’una escola catalana, cristiana i oberta a tothom.
  L’Escola Montserrat vetlla per una formació integral de les persones, amb qualitat acadèmica i humana.

 • Desitgem que tots els nens i nenes trobin el seu lloc dins la societat i per això, a l’Escola, volem que cap diferència sigui un obstacle per al creixement de l’individu.

  Volem nens i nenes que pensin i comuniquin estimant el seu país i la seva llengua, i que a partir d’aquest entorn proper estimin el món, les persones i les altres cultures.

  Volem nens i nenes amb desig de descobrir, plens d’iniciativa i amb ganes de compartir treballant en equip.

  Volem nens i nenes que arribin a ser homes i dones empàtics amb els seus semblants, que lluitin per la pau i la justícia arreu del món, homes i dones compromesos amb la societat i coherents amb els seus valors.

  Volem nois i noies lliures amb pensament crític i reflexiu, d’accions autònomes que dominin el seu destí.

 • L’equip de tutors, des de l’acompanyament afectiu dels nens i nenes, estableixen un fort lligam entre l’Escola i la família. Compartim la tasca educativa de les famílies posant l’acció tutorial i el treball d’equip dels nostres tutors com a primer pla de la nostra pedagogia.
  Les tutores i tutors vetllen pel creixement i maduració personal, i per l’orientació a futurs estudis que desenvolupin plenament les capacitats personals de cada individu, de manera que els nostres alumnes esdevinguin persones amb recursos per integrar-se a la societat del futur.

  Assegurem una mateixa línia pedagògica durant les diferents etapes que l’alumne viurà a la nostra escola.

  Treballem il·lusionats en la nostra feina, perquè creiem en els nostres alumnes i vetllem per la seva felicitat. La persona feliç, la persona tranquil·la, la persona estructurada és una persona emocionalment estable i preparada per aprendre els coneixements i valors necessaris per al seu futur.

 • En el marc de l’Escola Cristiana de Catalunya i amb esperit de col·laboració i de servei a una societat plural i a l’Església, el Bisbat de Terrassa, amb el suport de la Fundació d’Escoles Diocesanes i Parroquials, entitat titular del centre d’educació Infantil, educació Primària i Secundària Ntra Sra de Montserrat, es compromet a un ensenyament de qualitat segons la normativa vigent i amb un estil propi inspirat pel Fundador el Dr Josep Guardiet, Prevere i Rector de la Parròquia de Sant Pere de Rubí a 1921.

Coneix millor l’Escola Mare de Déu de Montserrat

Folder Informatiu Escola Mare de Déu MontserratFolder informatiu Escola Mare de Déu de Montserrat

Un nou model educatiuUn nou model educatiu