4a Posició del grup de robòtica, a la FLL first lego league

Dissabte el nostre grup de robòtica ha participat el la FLL first lego league, tot i estar en tercera posició durant tot el temps, a la darrera ronda hem quedat en una merescuda 4a possició. Finalment el nostre equip ha optingut el premi Premi al entrenador

FLL first lego leagueAgraïm el suport donat per @camposestela al grup de Robòtica #EscolaMontse #sommontserrat

Visita dels alumnes de Cicles Formatius al Centre Fresenius

Els alumnes del Cicle de Documentació i Administració Sanitària, van fer una visita a les instal·lacions del centre Fresenius medical Care de Terrassa i el seu arxiu.

Han fet una sessió sobre la insuficiència renal crònica i veient com es realitza i funciona la diàlisi de la mà dels professionals sanitaris

Visita al centre Fresenius Medical Care de Terrassa

Recorda amb els cicles de l’Escola Montserrat de Rubí, transforma el teu futur, construeix el teu present

9 de març vine a coneixe’ns a la Jornada de Portes Obertes

Com cada any, arriba el moment de decidir quin present t’agradaria tenir, per assolir fites en el futur. La formació actual ens ha d’ajudar en el nostre creixement emocional, però sobretot en desenvolupar conceptes com l’autonomia i emprenedoria, que ens permetran tenir una millor preparació. No només es tracta de tenir uns bons estudis, un model amb 100 anys experiències i lideratge educatiu, et permetrà tenir la formació integral que necessites.

Jornada Portes Obertes 2019

Dissabte 9 de febrer a les 11.00 h, convidem a les famílies de l’Escola Montserrat, que ens visitin i dissabte 9 de març també a les 11.00 h, a les famílies que no formeu part de l’Escola Montserrat i conegueu el nostre innovador model educatiu.

Som la teva escola del futur #sommontserrat

Arriba una nova edició del conta contes. No t’ho perdis

Per fi arriba una nova edició del conta contes de l’Escola Mare de Déu de Montserrat. Viurem un moment màgic amb dos clàssics:

Els tres porquests

El cargol i l’herba de poniol

Els dos contes relataran una història de ficció infantil, on els més petits se sentiran que formen part de la història d’alguns dels protagonistes, i els més grans segur que ens portaran uns grans records i que ens faran tornar a la infantesa.

Conta Contes

Dissabte 9 de febrer a les 11.30 h, convidem a petits i grans a gaudir d’un moment en família, vivint les grans històries dels dos contes.

Us esperem! #sommontserrat

Dia escolar de la no-violència i la pau 01

30 de gener, dia escolar de la no-violència i la pau

Avui és un dia molt especial a l’Escola, però també a d’altres escoles, ja que celebrem el dia de la no-violència i la Pau.

Dia escolar de la no-violència i la pau 01

Volem recordar la necessitat de l’educació per a la tolerància, la solidaritat, el respecte als Drets Humans, la no-violència i la pau. Un esdeveniment reconegut per la UNESCO va des de 1993 i que commemora la mort de Ghandi.