Vine a la Jornada de Portes Obertes Cicles Formatius

Arriba el moment de decidir quin camí t’agradaria triar per al teu futur.

Els cicles formatius aporten un aprenentatge centrat en el desenvolupament global de l’alumnat i el seu creixement personal i laboral, així com:

Aprenentatge vivencial i multilingüe
Metodologia didàctica
Life Management Skills
Instal·lacions modernes i ben equipades
Innovació i emprenedoria
Borsa de treball
Formació Professional Dual
Dimensió internacional

Actualment oferim 3 cicles formatius com CFGM Farmàcia i Parafarmàcia, CFGS Administració i Documentació Sanitària i CFGS Màrqueting i Publicitat, i afegim un cicle formatiu més a la nostra proposta educativa com CFGM Cuina i Gastronomia.

Jornada Portes Obertes Cicles Formatius 2019

Dissabte 11 de maig  a les 11.00 h et convidem assistir a les Jornades de Portes Obertes de l’Escola Mare de Déu de Montserrat i conegueu la nova FP integral del Vallès.

Som la teva escola del futur #sommontserrat

Conferència #EMSSalut19 La salut a les teves mans

CUIDA LA SALUT DELS TEUS PETITS

Què són les infeccions?
Com es transmeten?
Infeccions més comunes i com tractar-les

Xerrada dimecres 10 d’abril a les 17.30 h

#EMSSalut19 Xerrada- La salut a les teves mans

TEMÀTICA

Infeccions comunitàries
Definició infecció
Definició i tipus de microorganismes
Transmissió dels microorganismes: aire, gotes, contacte
Patologies: GEA, parasitosis, conjuntivitis, “Boca-Mano-Pies”

Mesures de precaució basades en la transmissió

Xerrada a càrrec de Míriam Cámara
Infermera experta en Infeccions i sòcia d’ACICI (Associació Catalana d’Infermeres del Control d’Infeccions)

 

Programa
Cuida la salut dels teus petits

Programa la salut a les teves mans
Amb la col·laboració de l’alumnat del CFGS d’Administració i Documentació Sanitària de l’Escola Mare de Déu de Monserrat

#EMSSalut19 Setmana de la Salut a l’escola Montserrat

Arriba el mes d’abril, un mes molt especial per tots nosaltres, amb moments entranyables i moltes celebracions. Per això us volem presentar la 1a edició de la Setmana de la Salut #EMSSalut19, que tindrà lloc a la vostra escola, l’escola Montserrat, dins el projecte #somMontserrat els dies 8, 9 i 10 d’abril.

Setmana de la Salut 2019

Aquest projecte encapçalat pels nostres professionals titulats i col·legiats del sector sanitari que formen part del nostre Departament de Salut, tindrà com mestre de cerimonia el nostre Regidor de Salut, el Sr. Sergi Garcia, conjuntament amb el Director del centre el Sr. Lluís Laliga.

Es realitzaran conferències, xerrades i visites al llarg de tota la setmana, destacant la xerrada informativa que porta per títol: “La Salut a les teves Mans” dirigida a totes les families d’educació Infantil (P3 a P5) i oberta a les families amb fills/es de la mateixa edat, de la ciutat de Rubí, que estiguin interessats en coneixer l’opinió d’una experta del sector i de la salut dels infants i que tindrà lloc el dia 10 d’abril a les 17h30.

Aquesta xerrada tindrà com a ponent principal la Sra. Miriam Camara, infermera experta en infeccions d’edat infantil i socia de l’AICC, conjuntament amb la docent Sra. Pilar Casanova que han preparat acuradament tot allò que cal saber en aquestes edats i amb el suport de l’alumnat de CFGS Sanitari de l’escola.

Setmana de la Saut 2019Tríptic activitats

Nova façana del centenari, l’escola es modernitza

El projecte d’arranjament de les façanes de l’escola està en la seva fase final, els contactes administratius amb l’Ajuntament de Rubí estan finalitzats i el constructor està fent les darreres comprovacions.

Nova façana del centenari

La previsió és poder iniciar les obres exteriors per Setmana Santa i finalitzar-les a l’estiu amb la remodelació del mur extern nord, el que dóna a la plaça 11 de setembre, tal com podeu apreciar a la proposta que compartim amb tots vosaltres.

El projecte #somMontserrat segueix consolidant les etapes programades per l’equip directiu, amb la intenció de presentar l’escola més moderna, innovadora i oberta a la ciutat. Un projecte centrat en l’actual pla estratègic de centre (2018-2028) que sacsejarà i il·lusionarà a famílies, docents i sobretot el nostre alumnat, protagonista principal dels nostres somnis i realitats.

Nova façana del centenari

Dimarts 9 d’abril, darrer dia per realitzar la preinscripció

Us recordem que aquest proper divendres 29 de març fins el 9 d’abril de 2019, comença el període de preinscripció escolar per educació infantil, primària i secundària obligatòria.

Divendres 29 de març comença el període de preinscripció

La documentació que haureu de lliurar al centre és la següent:
  • El formulari de sol·licitud, que podeu imprimir, omplir-la des de casa i portar-la a l’escola per tal d’estalviar temps. Si per alguna raó, us és impossible fer-ho, se us proporcionarà el mateix full al col·legi.
  • Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l’alumne o alumna està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet) o, si el sol·licitant és estranger, de la targeta de residència on consta el NIE o el passaport. Si es tracta d’estrangers comunitaris, document d’identitat del país d’origen.
  • Original i fotocòpia del DNI de l’alumne o alumna major de 14 anys o si té DNI tot i ser menor de 14 anys.
De forma extraordinària, les dades d’identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb el document d’identitat, el llibre de família del país d’origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar. El director o directora del centre la valorarà i deixarà constància per escrit de la decisió adoptada.
  • Si per alguna raó, al·legueu el compliment d’un o més criteris de prioritat, recordeu que heu de presentar la documentació acreditativa (podeu presentar-la dins el 10 d’abril).
V Jornada FP Rubí

L’escola Montserrat participa en la V Jornada FP de Rubí

Tot a punt per a la V Fira FP de Rubí

L'escola Montserrat participa a la V Jornada FP Rubí

Dins del canvi innovador i de Ciutat, que l’escola desenvolupa a través del seu pla estratègic de centre (2018-2028), un dels objectius és la recuperació i implementació dels Cicles Formatius de grau mitjà i superior. Cal recordar que l’escola Montserrat, històricament, era l’únic centre de la Ciutat que impartia cicles formatius i preparava a milers de ciutadans de Rubí i la comarca pel món laboral. Amb la mateixa filosofia i pensament l’escola està desenvolupant un entramat de cicles formatius molt potents, amb els millors professionals del sector, que de ben segur permetrà el renaixement d’aquell projecte que ja forma part del centenari del centre.

V Jornada FP RubíLa fira s’organitzarà a la rambla del Ferrocarril (Rubí)

Així doncs, us convidem a visitar-nos a la V Jornada d’FP de Rubí que tindrà lloc el dimarts 26 de març de 9 h a 19 h a la rambla del Ferrocarril (Rubí). Una jornada que l’escola Montserrat col·labora amb les activitats de patinatge i robòtica de l’escola, demostrant la seva visió activa de l’educació, amb un estand informatiu, explicant el seu Nou Model Educatiu #somMontserrat i amb una Food Truck on podreu participar dels tallers culinaris, que reflecteix el canvi innovador i de vinculació amb la ciutat, en aquest cas amb l’empresa Campos Estela, SL.

Esperem que tots plegats gaudim d’una gran jornada educativa!

#somMontserrat

Tríptic InformatiuTríptic informatiu V Jornada FP Rubí