L’escola Mare de Déu de Montserrat disposa de cuina pròpia i ofereix el servei de menjador a tots els alumnes de l’escola que estiguin interessats. L’empresa encarregada de realitzar el servei de menjador és Campos Estela , que elabora els seus menús seguint els criteris de dieta mediterrània, que afavoreix el consum de cereals, verdures de temporada o llegums com a base dels plats, a més de fruits secs, oli d’oliva, herbes aromàtiques i fruita fresca. Treballem amb una selecció de proveïdors que prioritzen aliments de proximitat com són les hortalisses, fruita, carn, ous i làctics. La supervisió dels menús està realitzada per professionals amb formació específica en nutrició coordinats per la Cap de Seguretat Alimentària.

Els alumnes que es queden sempre a dinar abonaran la quota mensual domiciliada pel banc, aquells que ho facin de forma ocasional hauran de comprar, a la secretaria del centre, els tiquets i presentar-los al tutor a primera hora del matí.

Preu
Dia fix ….. 8,10 €
Dia esporàdic ….. 8,60 €

Campos Estela

Campos Estela, més de 50 anys d’experiència en la gestió dels menjadors escolars

Ens encanta cuinar des de les escoles i que el nostre equip de monitors i monitores desenvolupi activitats de lleure adaptades al projecte de cada centre educatiu. Dona un cop d’ull a les nostres propostes! Tots els nostres projectes educatius reflecteixen els valors de la feina ben feta, el respecte per la tradició i la innovació com a recerca de la millora constant.

Una dieta saludable a Campos Estela equival a un àpat equilibrat, variat, suficient, inclusiu, casolà, segur i que aposta per aliments de temporada i de proximitat, preferentment de comarques veïnes de Barcelona i en l’àmbit de Catalunya. Disposem d’un servei nutricional propi, des d’on fem la programació de menús i duem a terme auditories internes de Seguretat Alimentària, per garantir les òptimes condicions de les nostres cuines. El nostre servei de menjador compta amb un equip de cuina i uns monitors de lleure amb experiència per transmetre com el dinar, a la nostra cultura, és un moment de plaer, d’assaborir els aliments i de compartir a taula.