SECUNDÀRIA2019-08-20T21:36:32+02:00

DE 12 A 16 ANYS

Junts fem els teus primers passos cap al futur

Un aprenentatge centrat en el desenvolupament global de l’alumnat i el seu creixement personal i emocional.

Fer l’etapa d’educació Secundària a l’Escola Mare de Déu de Montserrat

L’etapa agrupa els alumnes de 12 a 16 anys i consta de quatre cursos, de 1r ESO a 4t ESO.

Els alumnes passen d’un model d’aprenentatge liderat pel mestre d’aula a un model coordinat pel tutor de grup amb la presència de molts especialistes.

Acompanyem contínuament els alumnes i les seves famílies en aquet camí, aprofundint en una formació integral i de qualitat, basat en els nostres valors; l’esforç, l’autonomia, la cooperació, la responsabilitat, la responsabilitat, ser innovador, ser creatiu i emprenedor.

8:00 a 13.30 hores i de 15.00 a 17.00 (dilluns, dimarts i dijous) / 8:00 a 14.30 hores (dimecresdivendres)

  • L’escola vol que els alumnes tinguin un alta competència comunicativa, i per tant juntament amb l’aprenentatge del català i del castellà, fa molts anys que s’imparteixen algunes matèries en llengua anglesa i s’hi fan incrusions en altres (alemany i francès). L’escola fa exàmens pilot per tal que les famílies rebin un consell orientador per presentar lliurement els seus fills/es als nivell B1 i B2 de Cambridge Exams.

  • Pel que fa a les tecnologies de la informació, aprenentatge i comunicació, la seva presència és continua dins de les aules i tallers. El seu aprenentatge s’adscriu a projectes i matèries com, per exemple, l’aplicació tecnològica de la robòtica.

  • Volem que els nostres alumnes de secundària copsin la seva realitat personal en el marc de la societat en què viuen. Per això, estimulem la participació en concursos, projectes i proves externes, de forma que es posin a prova, s’enriqueixin personalment i aportin les seves experiències a la resta de companys de l’etapa o a altres entitats com, per exemple, concursem en la First Lego League de robòtica, la Game Jam de programació, presentem els alumnes a les Proves Cangur de la Societat Catalana de Matemàtiques de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), participem en el concurs del Pica-Lletres, concurs lingüístic i formem part de la Xarxa d’escoles per la sostenibilitat de Catalunya.

Actualitat Escola Montserrat

Junts fem els teus primers passos cap al futur

Folder informatiu

Un nou model educatiu

T’agradaria matricular el teu fill o filla a Educació Secundària?

Contacta amb l’Escola Mare de Déu de Montserrat i sol·licita una cita.
Junts fem els teus primers passos cap al futur.

Uneix-te als més de 2500 Estudiants que gaudeixen de l’educació de les escoles del Bisbat de Terrassa

Forma part del nou model educatiu de l’Escola Montserrat i prepara’t per al futur.

Dades de Contacte

C/ Cervantes, 77, 08191 Rubí, Bcn
Telèfon: 935 888 071
escolamontserrat@escolamontserrat.cat
http://www.escolamontserrat.cat